Jogi nyilatkozat

Szeretnénk tájékoztatni: azzal, hogy a honlapunk bármely oldalát használja, elfogadja az itt felsorolt feltételeket.

1. A honlap szerkesztőinek joga van jelen jogi nyilatkozat módosítására. A módosítást követően a honlap használata a módosított szabályzat elfogadását jelenti.

2. Honlapunkat Ön szabadon böngészheti. Ateremtőfénye a hírlevélre feliratkozóknak kizárólag a kért hírlevelet fogja küldeni. A listáról bármikor leiratkozhat, és ezt követően Ateremtőfénye nem küld további hírleveleket.

3. A honlapunkon megjelenő tartalom kizárólag tájékoztatásul szolgál. Az itt közölt információkat mindenki a saját felelősségére használhatja. A tanfolyamokon való részvétel is saját felelősségre történik, és nem helyettesíti sem a diagnosztizálást, sem az orvosi vagy természetgyógyászati ellátást.

4. A nyilvántartott adatokat az Ön hozzájárulása nélkül harmadik személynek nem adjuk ki. Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük. Önnek, mint természetes személynek jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania az általunk Önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat ne használjuk fel. Amennyiben olyan kérdése van, amelyre nem kapott választ jelen adatvédelmi nyilatkozatban úgy kérjük, keresse fel a honlap szerkesztőjét!