“Amit a sötétségben mondok nektek, azt a világosságban mondjátok el, amit a fülbe súgva hallotok, azt a háztetőkről hirdessétek”

Végzettségemet tekintve filozófus vagyok és életem mintegy harminc évét a filozófiai gondolkodók és gondolatok   tanulmányozásával töltöttem, és tanítottam is ezt a gyönyörű tudományt az egyetemen. A  2000. évben egy hirtelen szellemi váltásra szólított Valaki. Ekkor kezdtem újra megismerni a Szeretet Tanítóját és Tanítását. Így jutottam el az igazi kereszténységhez, a keleti tanításokhoz, a keleti gyógymódok megismeréséhez. Igyekeztem mégismerni és megérteni  Jézus tanításait. A Teremtő elém hozta Choa Kok Sui keleti mester tanításait a gyógyításról és az élet átalakításáról. Majd ezt tanultam és a  mester tanainak nemzetközi tanára lettem. Közben tanultam és végeztem meditációt, keresztény szemlélődést, archat jógát, mátrix gyógyítást, qvantum gyógyítást, théta healinget, energia gyógyítást, prána pszichoterápiát  Közben egyre több ember keresett meg azzal hogy segítsek megoldani élete kisebb-nagyobb problémáit (testi. lelki betegég kapcsolati probléma stb). Mindezek megismerése és használata közben éreztem hogy van még valami amit mint egy összekapcsoló láncszem hiányzik.

De mi az ami hiányzik, a mi megérteti és összefogja az összes tanítást?  2013-ben aztán megismertem az információs gyógyítást. Majd közvetlen forrásból megismertem Petrov és Grabovoi professzorok tanításait. Ez az új ismeret értette meg velem, hogy az amit kerestem, amit eddig nem találtam meg az ezekben a Teremtői tanításokban található. Megértettem, hogy az ember saját kezébe veheti sorsának alakítását, ezekkel a tanításokkal és technológiákkal érthetővé és átláthatóvá válik a látható és a nem látható világ. Határtalan lehetőség nyílik az emberiség előtt ha megértjük azt hogy hogyan szeret a Teremtő! Petrovval való találkozás után munkámban azonnal alkalmaztam az új információs technológiákat. Rendkívül hálás vagyok a Teremtőnek, hogy ebben a segítői munkában olyan embereket vezetett hozzám akik pontosan azt a bizonyosságot adták meg a tanulásuk, megértésük, tapasztalataik és a gyógyulásuk által ami kétségtelenné tette számomra , hogy mindaz amit tudok és tanítok az pontosan úgy igaz ahogy azt tudom.

Ha tudni akarod hogy hogyan segíthetsz magadon és  Ha Te is úgy gondolod  akkor hamarosan találkozni fogunk. Legyen Áldott az életed!

SOLI DEO GLORIA