Itt az idő, Te is meg tudod csinálni!

Betegségem egy nagyfokú vashiánnyal kezdődött. Miután a gyermekorvosom készített egy hasi ultrahangot, kiderült, hogy lát valami oda nem illőt a petefészkemben. Persze, rögtön mondta, hogy menjek el tini nőgyógyászatra, amit meg is tettem azonnal, és ők azt mondták, hogy egy 4×5 cm-es cystám van, amit még nem kell műteni. Egy hónap elteltével a havi ciklusom után ismét visszamentem kontroll vizsgálatra, de a ’cysta’ nem mozdult, sőt nagyobb lett. Azt tanácsolták, hogy menjek el a klinikára…természetesen úgy tettem. A klinikán havi kontrolok és fogamzásgátló kiírása után 2014. decemberében kiderült, hogy a petefészkemben nem cysta van, hanem valami más, amit azonnal műteni kell, mert már a fél petefészkemet elfoglalja. A ’fél órás’ műtétemre egy pár napon belül sor került, ami három és fél óra lett, és a jobb petefészkem eltávolításra került. A sok hetes várakozás után a szövettanom is megérkezett, ahol rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak, áttéttel  a csepleszemben. Az egész családom megriadt a szövettani eredményt látván és kerestük a megoldást, hogy „hogyan tovább”. Rengeteg orvost bejártunk itt Magyarországon illetve külföldön is és mindenki azt tanácsolta, hogy az lenne a ’legbiztonságosabb’ ha kivennék a nőgyógyászati szerveimet, ami engem elrettentett, hiszen 18 éves voltam, és nyilván életem során én is szülni szeretnék gyermeket.  A sok tanakodás után egyetlen egy orvos maradt, aki nem úgy kezdte a mondandóját, hogy „az összes női szerveimet ki kell pakolni”, így vele megbeszéltünk egy időpontot, hogy meg fog műteni és minden ’nem létfontosságú szervemet’ kiveszi a hasamból, a petefészkemet és a méhemet pedig csak akkor hagyja meg, ha nem lát semmiféle elváltozást  benne. A szüleimet nyilván nem hagyta nyugodni a helyzet és minden természetes anyagot és segítséget próbáltak keresni és megvenni nekem amit úgy láttak, hogy a javamra van. Anyukám egy elég nehéz hét végéhez közeledve megpendítette, hogy van egy ismerősük akihez szeretné ha elmennék mert „ártani biztos nem árt” és próbáljunk ki mindent, hisz ki tudja, hogy mi fog használni. Eléggé nyűgös voltam már azon a héten, mert hétfőtől a hét közepéig minden nap orvosokhoz jártunk, de kérlelt anya, hogy menjek el ehhez az emberhez. Nagy neheze, de belementem és kértem, hogy kísérjen el.

Ez a találkozás csütörtökön létre is jött, a második műtétem előtt 5 nappal. Már említettem, hogy a találkozáshoz nem sok kedvem volt, így ez a hangulat határozta meg a beszélgetésünk elejét. Aztán amikor már jobban belemélyedtünk a beszélgetésbe fény derült arra, hogy a betegségemet saját magamnak okoztam és nem a Jó Isten adta megpróbáltatásként, illetve ebből a betegségből meg tudok gyógyulni műtét nélkül…hát egy kicsit hihetetlen volt, mégis belül éreztem, hogy meg tudom csinálni, rosszat biztos nem csinálok vele. Bevallom őszintén féltem amikor odamentem Csaba bácsihoz és rengeteg kétely volt bennem, viszont amikor eljöttem könnyebbséget éreztem. Megbeszéltük Csaba bácsival, hogy másnap nem megy el Budapestre, hanem reggel itt fog várni és meggyógyítom magamat. Hittem is meg nem is…rengeteg kifogást próbáltam aznap keresni, hogy pénteken ne kelljen mennem, de átgondolva a helyzetet, és azt, hogy a szüleim ha ennyit megtettet értem nekem mibe kerül elmenni… így hát elmentem… pénteken reggel. Csaba bácsi megismertetett Petrov és Grabovoj módszereivel és közösen csináltuk a szervezetem regenerálását. Igazán nagyot fordult velem a világ, hiszen a gyakorlatok és a szervezetem áttekintése után egyre erősebben éreztem, hogy gyógyulok és igen, én ezt meg fogom tudni csinálni! 4 napon keresztül folyamatosan csináltam azt a gyakorlatot amit megbeszéltünk és kedden este a kórházból a műtét előtt egy nappal amikor beszéltem Csaba bácsival, bizton tudtam, hogy meggyógyultam. Felemelő és biztos érzés volt tudni, hogy MEGGYÓGYULTAM, és tudtam, hogy a műtétre nincsen szükség. Szerdán megműtöttek, ahol a petefészkemet rendben találták és a hasam tökéletes állapotban volt, amit a kétszer ellenőrzött szövettan is igazolt. Nem volt bennem rákos sejt!

Nagyon hálás vagyok első sorban a Teremtőnek és Csaba bácsinak, hogy megismertetett az információs gyógyítással és növelte a tudatosságomat, és tudatosította bennem azt, hogy meg tudom csinálni mert a Mennyei Atya tökéletesre teremtett és feltétel nélkül szeret.  Természetesen azóta is folyamatosan tanít és foglalkozik velem Csaba bácsi.

Persze ez nem kivételes eset ami velem történt, BÁRKI KÉPES RÁ és MEG TUDJA CSINÁLNI!!! Itt az idő…!

Ilona

Jó állás, anyagi növekedés

Kedves Csaba!

Elmesélem a történetem.

Édesanyám által már régebb óta pozitív szemlélettel szemléltem a világot, több-kevesebb sikerrel.  Az utóbbi idők kicsit nehezebbek voltak számomra, úgy éreztem toporgok egy helyben és nem haladok a céljaim felé. Pont a lehető legjobbkor került megrendezésre a szombati nap az én szemszögemből! (bár tudjuk, hogy semmi sem történik ok nélkül  ) Már a nap végén tudtam, hogy minden kérdésemre választ kaptam, és rengeteget tudok majd kamatoztatni a megszerzett tudásból a mindennapjaimban! Tudtam, hogy működik a dolog, de azt nem hogy ennyire gyorsan és ilyen mértékben! 🙂
Szombat óta 4 teljes nap telt el. Minden áldott reggelen szépen megcsináltam a magam kis “házi feladatát”, a Makromegmentést! Céljaim nagyon egyszerűek voltak, Mindenki és saját magam részére kívántam Egészséget és Bőséget.
Azóta a vendégem száma rohamosan megnőtt (kozmetikusként dolgozom). Ezekből kifolyólag az anyagi helyzetünk stabilabbá vált. Ezek mellett lecseréltük ebben a 4 napban a TV-nket, mert imádunk filmezni.  Már az is óriási meglepetés volt, hogy a megrögzött késős vendégeim IDŐBEN ÉRKEZTEK az időpontjukra! De a legnagyobb meglepetés az volt, hogy a párom Németországban kapott egy nagyon jó álláslehetőséget, így mind a ketten tovább tudunk lépni céljaink elérése felé!

Ezek mellett Édesanyám is egy nagyobb jövedelemre tett szert, illetve a Párom volt felesége (aki sajnos eddig a Párom anyagi segítségére szorult) munkaszerződését meghosszabbították, így már biztosan van munkája és magasabb jövedelmet is kap ezentúl!

Hát ezek történtek Velem eddig! 

Egyszerűen csak szeretnék mindent megköszönni! Nagyon hálás vagyok azért, hogy megtanulhattam az információs technológiákat és megismerhettem Grabovoi és Petrov tanításait, hogy hogyan tudok változtatni az életemen, és hogyan tudok ezzel másokon is segíteni!

További szép napot kívánok!

Szeretettel:

Brigitta

Meggyógyult a szemem

Kisebb koromban gond volt a szememmel, mert árpát találtak rajta. Ez valami szemgyulladás lehetett. Az orvos azt mondta, hogy meg kell műteni,. Sok évre rá, most megint láttam a szememben, hogy van ott valami, ami talán olyan, mint az árpa. Éreztem hogy szúr a szemem és valószínűleg kezdődik egy újabb gyulladás. Ezt a hét elején vettem észre. Most tanulom Bódis Csaba bácsitól az információs technológiákat és azonnal alkalmaztam mindazt amit tanultam. Eldöntöttem, hogy elgondolom, hogy egészséges a szemem és, hogy nincs ott semmi. Láttam az egészséges szemeimet és ezt egy nap többször is elgondoltam, minden nap, de nem ellenőriztem a tükörben napról napra. Ezt szépen elgondoltam, vizualizáltam a hét minden napján. Közben éreztem hogy nem szúr a  szemem. Vasárnap este úgy döntöttem, hogy megnézem tükörben hogy van-e a  szememben valami és örömmel láttam, hogy  az árpa eltűnt. Néztem nagyító tükörrel is, de a szemem ép és egészséges volt. Nem volt ott semmi. A szemem meggyógyult!

Luca

Mandulagyulladás

Egy reggel úgy keltem fel, hogy nagyon fájt a mandulám. Azelőtt sosem volt probléma a mandulámmal. Belenéztem a tükörbe és azt is láttam, hogy nagyon piros a torkom. Annyira nem foglalkoztam vele.

Aztán egyre erősödött a fájdalom napközben, de már annyira, hogy a fülem is fájt. Szinte alig hallottam a jobb fülemre. Annyira kisugárzott a mandulámból. Nap végére már nem tudtam nem foglalkozni vele. Este eldöntöttem, hogy megcsinálom azt a módszert, amit tanultunk a tanfolyamon. Bódis Csaba bácsitól tanultam éppen Grabovoi és Petrov információs tanításait. Felültem az ágyamon és elképzeltem, hogy a talpam alatt  egy gyökér és miden negatív gondolatot köztük a mandulagyulladást is leengedem a földbe. Így is tettem aztán arany, fénylő színt vezettem a torkom köré. Nem akartam mandulagyulladást és így csak az volt a fejemben, hogy meg kell gyógyulnom és meg is fogok. Aztán elképzeltem az arany gömbben, aztán, hogy tökéletes állapotban van a mandulám és azt, hogy egészséges. Nem is voltak olyan gondolataim, hogy mi van, ha nem sikerül. Biztosan tudtam, hogy meg fogok gyógyulni. Mert megtanultam, hogy a gondolataimmal tudom irányítani a valóságot.

Reggel felkeltem és másnap a mandulámnak semmi baja nem volt. Tökéletes volt, mint régen és már nem is fájt.

Pénz bevonzása

Kedves Csaba!

Küldöm az eredeti üzenetem, és írok még hozzá pár sikerélményt.

Lassan fél év telt el, hogy elvégeztem az alaptanfolyamot, és a legnagyobb sikerélményem azt hiszem az volt, mikor a barátnőmmel beszélgetve ő elhűlt hangon megjegyezte, hogy – Úr Isten, Era, mennyire megváltoztál! Előnyödre! –

Ez azt hiszem, sok mindent elárul arról, hogy magam is és a környezetemben élők is érzékelik a technológiák használatának áldásos hatását. Én lassan hozzászoktam, hogy nap, mint nap, minden felmerülő apróságra és nagyobb volumenű dolgokra is Grabovoj technológiát alkalmazok. Írok néhány példát (a teljesség igénye nélkül, mert felsorolni is sok lenne) amivel sikert értem el.

– Negatív esemény megszüntetése technológiát alkalmazom pl., mikor sétálok az utcán, hirtelen toalett szükségletem lesz, és volt probléma, nincs probléma…

– Szív, hasnyálmirigy, lépből indított hármas arany fénysugárral egy óra alatt a 4 napja hasmenéssel küszködő gyermekemből életvidám, egészséges kisfiú lett.

– Egészség regenerálása és gyors segítség mindenre számsort ráírtam a 4 napja folyamatosan szárazon köhögő gyermekemre, és pár óra múlva, volt-nincs probléma (ehhez kellett egy -most már elég- szerű enyhén dühödt érzés is).

– Egészség regenerálása számsort mondogattam egy órán át a kívánt cél elérésével, és aznap megszűnt a probléma (Hónaljamnál óriási csomó-zsírmirigy keletkezett, és azt mondogattam: 5148517, meggyógyult a hónaljam. Egy órán belül kifakadt az egy éve ott lévő, és akkor épp begyulladt csomó.)

– Tömbházba költöztem, pár emelettel felettem lakót zavarta az erkélyen elszívott cigaretta füstje, olyannyira, hogy fenyegetőzésig és tettlegességig fajult majdnem a dolog. Alkalmaztam a szemetes technológiát, és azóta sincs vele problémám

– Munkahelyemen elérni kívánt teljesítményhez nap, mint nap alkalmazom a pozitív esemény technológiát, maximális sikerrel (pl.: lehetetlennek tűnő feladatokat kell, megoldjak oktatásszervezőként, és mindig sikerült

– Azonnali pénz bevonzására alkalmaztam az 520 és 889-es számokat, és e hónapban három helyről utaltak vissza pénzt…

– Pár hete vettem részt a Bőségteremtés és helyes táplálkozás tanfolyamon, amelyen tanultakról még csak a táplálkozás részt alkalmazom, de azóta, régi vágyam szerint, nem eszem húst, és hamarosan gazdag is leszek, hogy másokat gazdagíthassak.

Mindezek mellett persze minden nap alkalmazom a Makromegmentést, és egyre inkább átérzem az egész Mindenség és magunk, mint emberi lények létezésének értelmét.

Üzenetem bárkivel, bármikor megosztható, kívánok mindenkinek szorgos gyakorlást és ezáltal sok sikert!!!

Szeretettel:

Erika

20 éves ekcémám meggyógyult

Kedves Csaba!

Szeretném hálás szívvel megköszönni, hogy részt vehettem a tanfolyamodon, megváltoztam az utóbbi fél évben és igazi áttörés volt az életemben.
Megértést, az isteni erő megtapasztalását, kegyelmi állapotot hozott és áldást.

Két gyermekem van, és mint a legtöbb édesanya állandó aggódásban éltem az életemet miattuk, hogy mikor lesznek betegek, nem történik-e bajuk, jól érzik-e magukat, engedjem-e el valahova őket, jó iskolát válasszak, jó anyjuk vagyok-e, … stb., stb.

A tanfolyam révén megértettem, hogy ki vagyok én, mi a teremtés folyamata és, hogy az isteni szeretet irányít mindent.

Az általad megtanított technológiákkal, melyeket napi szinten használok, már nem félek.

Tudom, hogy én teremtem az én valóságomat és nem csak történnek velem az élet eseményei véletlenszerűen, hanem irányítani tudom őket a tudatommal.
Megtanultam, hogy a félelmeimet és az aggódást el tudom engedni és át tudom fénnyé és szertetté alakítani.

Megtanultam, hogy nem vagyok egyedül, mert a Teremtő, Jézus és a segítői mindig vele vannak és ezt meg is tapasztalhattam a megtanult technológiák révén.
A kapcsolatharmonizációs technológia segítségével, amit azóta is rendszeresen alkalmazok, megtanultam szeretni önmagam, ami a legelső és legfontosabb lépés volt a spirituális fejlődésem útján.

Egyensúlyba, harmóniába kerültem önmagammal, a fizikai testemmel és a lelkemmel. Megértettem, honnan jöttem és merre tartok. Elfogadtam magam a hibáimmal és az erényeimmel együtt. Persze ez egy folyamat tudom, ezért nem hagyom abba a technológia gyakorlását. Ha úgy érzem, egy kicsit megbillentem, vagy konfliktusom van, vagy diszharmónia van körülöttem, elvégzem a gyakorlatot, akár többször is, és újra jól érzem magam.

Alkalmazom ezt a technológiát a családtagjaimra, a gyerekeimre, a már elment nagymamámra és hihetetlen volt számomra, hogy lelki szinten tudtam kapcsolódni velük.Bensőségesebbé vált a kapcsolatom a kamasz nagylányommal. Ennek a gyakorlatnak a folyamán találkozhattam Jézussal, megkaptam az áldását nemcsak magamra, hanem a családomra is.

A gyógyítás technológiát is alkalmaztam magamon több esetben. Elmúlt a 20 éve tartó ekcémám, el tudom mulasztani a fájdalmat vagy a viszketést, de a legérdekesebb az volt, amikor a kislányommal elkezdtük gyógyítani a két diófánkat tavasszal, mert előző ében nagyon gyér volt a koronája. Féltünk, hogy komoly baja van, mert az egész család kedvence az udvaron a két, lassan 30 éves diófa. Márciusban kezdtük a gyógyítást és nyár elejére gyönyörű, dús lett a lombkoronája.

A gyakorlatok és a technológiák mégis azért csodálatosak számomra, mert végtelenül egyszerűek, bárki számára elsajátíthatóak, alkalmazni kell őket, megengedni a tudatunknak, hogy működjenek, és csodás fordulatot vehet az életünk.

Hálásan köszönöm még egyszer ezt a tudást, szívesen folytatnám tovább új ismeretekkel a tanulást.

Isten adjon Neked erőt ahhoz, hogy minél szélesebb körben ismerté tedd ezt a tudást.

Szeretettel,

Judit

Fogregenerálás

Kedves Csaba!

Először is szeretném még egyszer megköszönni a hétvégét és a sok-sok információt,ami átadtál, rengeteget segítenek!

Egy-két tapasztalatot osztanék meg.

Tavaly rengeteget jártam fogorvoshoz, akkor még rosszak voltak a fogaim. Hónapokon keresztül jártam gyökérkezelésre és fogtömésekre,de mivel elfogyott az anyagi alap,ezért abbahagytam,gondolván, majd folytatom idén. Ez meg is történt,pár héttel ezelőtt kiesett az egyik tömésem,ezért el kellett menjek újra. Már az is nagyon jó hír volt,hogy a doktornő döbbenten látta,hogy semmi szuvasodás sincs a tömés alatt! Illetve tavaly még maradt 4 vagy 5 fogam,ami tömésre várt volna! Azt azért szeretném elmondani, hogy a hétvégi tanfolyam alatt,amikor az időt kellett megállítani és valakit szerettünk volna egészségessé tenni, akkor én saját magamon dolgoztam! Ennek eredményeképpen a vizsgálatkor a doktornő megállapította,hogy 1 db lukas fogam van,amit szinte Ő sem hitt el első ránézésre,ezért gyorsan le is ellenőrizte. :

Egy másik tapasztalat: Mióta voltam tanfolyamon, minden reggel szorgosan csinálom a Makromegmentést. A vasárnapi tanfolyam óta, amikor is megtanultuk, hogyan tudunk a varázslóponton teremteni,azóta változott minden. “Nagy meglepetésemre” automatikusan, mikor a Makromegmentést csinálom, onnan fentről, abból az 5 méter magasból szemlélve történik minden! 🙂

Óriásiak az élmények,és rendkívül nagy boldogsággal tölt el,hogy mire is vagyunk képesek, mi Emberek!

További szép napot kívánok és szeretettel ölellek

Brigi

Azonnal képesek hatni a számok

Kedves Csaba!

Szeretném megköszönni, hogy megismertettél ezzel a hihetetlenül nagy tudással. Nem tudom, még teljesen felfogni, elhinni, hogy mitől működik jobban, mint az agykontroll, reiki, egyebek, de napról napra, tapasztalom pozitív és áldásos hatását mind a technológiáknak, mind a számoknak.

Használom mindig mindenhol és egyre erősödik a hitem. Megosztok Veled pár sikerélményt, hátha Neked is jólesik a pozitív visszajelzés …

– Anyukámnak a szájában megjelent egy rosszindulatú elváltozás, egy hónapig sem használta a számokat és teljesen eltűnt a kontrollvizsgálatra.

– apró betegségeknél (bárányhimlő, nátha, köhögés. reflux fájdalom) azonnal hatnak a számok.

– a hivatalokban kedvesen pillanatok alatt elintéződik minden

– és, ami a legfontosabb, hogy másfél év munkanélküliség után, csak a„negatívból pozitívot” technikát alkalmazva végre megtaláltam álmaim munkahelyét

Még egyszer köszönök mindent és az enyémhez hasonlóan boldog és termékeny új évet kívánok!

Ha indítanál gyermektanfolyamot, kérlek, feltétlenül szólj!

Szeretettel,

Erika

Boldogságra jutottam

Kerestem az utat az élet „túléléséhez”. Kutattam a mikénteket, az okokat, hogy nincsenek véletlenek, hogy minden elrendeltetés. Hiszek a találkozásokban. Éreztem az isteni gondviselést. Rátaláltam mesteremre, tanáromra, lelki vezetőmre, Bódis Csabára, aki a Grigorij Grabovoj féle tanítás hivatalos oktatója. A tanfolyam elvégzése során gyökeresen megváltozott az életszemléletem. A szeretet szemével kinyílt számomra a világ, tisztábban látom a dolgokat. Ez egy olyan tudás, mely benne van a lelkünkben. Fejleszti a kreativitást az alkotó képességet, mely megnyilvánul a munkámban.

A technológiák segítségével eljutottam egy olyan boldogság szintre, ahol a lelkemben szeretet, béke, harmónia dominál. Megtanultam irányítani a gondolataimat az új tudattechnológiával.

Az élet szépsége, az emberek iránti szeretet elfogadása beragyogja mindennapjaimat. Mindezért hálás vagyok az égieknek és Bódis Csabának.

Ilus

Rendeződtek az emberi kapcsolatok

Grabovoj tanfolyamra jártam Bódis Csabához.  Megtanultam a legfontosabb technológiákat amivel irányítani tudjuk az életünket. A kapcsolatrendezés technológiát a kolleganőmön próbáltam ki, akivel már évek óta alig beszéltünk a munkahelyemen. Rendezni szerettem volna vele a kapcsolatomat. A gyakorlat elvégzése után másnap egy munkamozzanatban felajánlotta a segítségét és el kezdtünk beszélgetni mintha minden a legnagyobb rendben lenne közöttünk. Majd kiöntötte a szívét és elmesélte a magánéleti problémáját. Azóta is szívesen beszélget velem és kéri ki a tanácsaimat. Azóta is eredményesen használom azt a tudást amit megtanultam  Csabától.

Edit

Gyógyulás HPV vírusból

Gyógyulásom története (HPV) humánpapilloma vírusból

2014-ben született egy csodálatos kislányunk. A szülést követő 6 hetes kontrollon már nem volt tökéletes a rákszűrésem. Rá 1 évre ismételten mentem szűrésre. Nem volt jó a citológia eredménye. A doktor úr azt mondta, hogy ezt műteni kell. Ki kell metszeni a méhnyakból a beteg részt, ami a gyulladást okozza. HPV-s tesztre már nem küldött a doktor őr. Azt mondta, hogy erre már nincs idő.  Ilyen mértékű gyulladást a HPV vírus okoz, amitől nők ezrei halnak meg méhnyakrákban. Többször is elmondta, hogy ő a műtétet javasolja, de ez az én döntésem. Szomorúan fogadtam az eredményt, kerestem, miért vagyok beteg.

Bíztam doktor úrban és elfogadtam a tanácsát.

2015 szeptemberében megműtött. Minden rendben volt és azt mondta, hogy 6 hét múlva jelentkezzek kontrollra. A kontrollvizsgálaton elmondta, hogy egy középsúlyos rákmegelőző állapottal műtött, de rákos elváltozást a szövettan nem mutatott ki. Ismételten levette a rákszűrést és HPV tesztre is elküldte. Az eredményem pozitív lett. Rossz rákszűrés HPV pozitivitás. A doktor úr gyógyszeres kezelést ajánlott, hogy a szervezetem a HPV vírust. A következő kontrollra azt mondta, hogy 2016 februárjában menjek. Nagyon szomorú voltam és mindig kerestem az okot, hogy miért vagyok beteg, amikor nem is éreztem magam annak. Mindig arra gondoltam, hogy szeretnék még szülni és, hogy ebből nekem meg kell gyógyulni és meg is fogok.

Egy ismerősömet kertem, hogy segítsen nekem abban, hogy az immunrendszerem megerősödjön és legyőzze a HPV vírust. Több dolgot is ajánlott, de köztük volt Bódis Csaba neve is. Ahogy olvastam a nevét, éreztem, hogy ide el kell menni. Másnap már fel is hívtam. Az első találkozás Csabával meggyőzött, igen éreztem ez az én utam. Megértette velem, hogy ezt a betegséget én csináltam magamnak és ezt én tudom helyrehozni. Megismertette velem Grabovoi és Petrov professzorok tanításának alapjait. Sokat beszélgettünk, feltártuk a múltatat, elengedtük. Megmaradt a ragyogó fehér rózsa. (technológia)

Minden héten mentem hozzá egyszer és közben mindvégig biztatott, hogy te olyan egészséges vagy, mint a makk és, hogy te meg tudod csinálni!
2 technológia volt az, amivel minden egyes nap dolgoztam.

Az egyik, a Nap sugarának a fényével világítottam a méhemet és a vírust. A másik a varázs mágnes volt, ami magához vonzotta a testem minden egyes porcikájából a HPV vírust. És egyszer a Nap sugarának fénye „elnyelte”a vírust. Mentem Csabához és mondtam neki, hogy úgy érzem, hogy meggyógyultam, nem látom a vírust. Azt mondta, hogy igen meggyógyultál, de ne hagyd abba! Így hát csináltam szorgalmasan a technológiát és éreztem, meggyógyultam, egészséges vagyok. Csaba mindvégig biztatott, türelmesen meghallgatott. A családom elfogadta, hogy járok Csabához, de nem hittek benne. Sosem tudtak elbizonytalanítani, mindig tudtam, hogy jó helyen vagyok. Pár technológiát felsorolok, amit még csináltam, de nem minden nap.

– letépkedtem a matricákat a gömbről

– odahívtam magamhoz magamat

– egyenként lépegettem fel a gerincemen

Eljött a nőgyógyászati kontroll ideje. Kicsit izgulva mégis magabiztosan mentem, hiszen tudtam, meggyógyultam. A doktor úrnak mindent elmondtam, hogy nem szedtem be a gyógyszert, amit felírt és, hogy Csabát felkeresem. Olyan büszke voltam Csabára, eszembe sem jutott, hogy hazudjak a doktor úrnak. (Legfeljebb kizavar, gondoltam magamban.) De nem hogy kizavart, hanem nyitott szájjal hallgatta végig a történetemet. A doktor úr azt mondta, hogy én nagyon szurkolok magának, hogy jó legyen az eredménye. Levette a rákszűrést és elküldte HPV tesztre is.

Az eredményem után telefonon kellett érdeklődni. Remegett az egész testem, de éreztem, hogy egészséges vagyok. Mire a doktor úr kimondta, hogy hát igen, jó az eredménye és HPV vírus sincs, és akkor jelentkezzen,ha pozitív a terhességi tesztje.

2 dolog, amit nagyon megtanított velem Csaba.

– nem félünk, mert nincs mitől

– a gondolat a legveszélyesebb

Összességében a HPV vírusból Csaba segítségével 1,5 hónap alatt sikerült magam meggyógyítani.

Köszönöm!!!

Erika

Megváltozott az életem

Kezdetben a szemem és más kisebb gondok miatt kezdtünk el járni ezekre, a „gyógyító órákra” Bódis Csabához. Egy ismerősünk ajánlotta azért, hogy meggyógyuljon a szemem és az allergiám.

Ennél sokkal többet kaptam! Megtanultam saját magamat és másokat is meggyógyítani. Megtanultam Petrov és Grabovoi tanításának alapjait. A különböző technikák segítettek a stressz leküzdésében, sokkal pozitívabb ember lettem. Egyre jobban kiismerem az embereket, mondhatni „kinyílt előttem a világ”. Most már tudom, hogy a gondolataim befolyásolják az én, illetve a körülöttem élő emberek életét. Az én -most már egészséges- szememben minden és mindenki megváltozott. Sokkal többet nevetek, sokkal többet vagyok boldog, az életem egyre tökéletesebb, és már nem ijesztenek meg a nagyobb kihívások sem. Istennel és az emberekkel is jobb lett a kapcsolatom, már nem vagyok olyan stresszes, mint régebben voltam. Megértettem, hogy mindent mi befolyásolunk, mi vonzzuk be a saját életünkbe a jót-rosszat egyaránt. A mondás, amit már olyan sok könyvben, filmben, olyan sok embertől halottam igaz: Minden fejben dől el!

Bármire képesek vagyunk! Ezt nagyon sokáig nem tudtam elhinni, hogyan lennénk képesek bármire?! De most már tudom!

Boglárka

Minden fejben dől el

Évek óta depressziós voltam már. Ez még az lőtt kezdődött, hogy édesapám meghalt volna. Nem találtam a helyem sem a munkahelyemen, sem otthon, sem az élet egyéb területén és a magánéletem is csapnivaló volt. Apa halálakor a depresszióm súlyosbodott és odáig fajultak a dolgok, hogy nem mertem elhagyni a lakást és pánikbeteg lettem. Ez azt jelenti, hogy kizárólag anyukámmal kommunikáltam és semmi nem érdekelt. Napi rendszerességgel törtek rám szobám magányában a pánikrohamok. Mígnem egy este annyira rosszul lettem, hogy öngyilkossági kísérletet követtem el. De megmentettek. Utána nagyot fordult velem az élet.

Elkezdtem akarni valamit, de magam sem tudtam mit. Ekkor találkoztam Csabával és eljártam hozzá előadásokra. Bevezetett Petrov és Grabovoi tanításaiba. Sokat beszélgettünk négyszemközt is arról, hogy mi történt velem és, hogy miért alakult így az életem. A tanfolyami beszélgetések és a négyszemközti beszélgetések alatt kiderült, hogy az életről, a körülöttem lévő emberekről, az élethelyzetekről alkotott felfogásom viszont alapvetően hibás, nem beszélve a saját magamról alkotott képről. És, ami számomra nagy meglepés volt, hogy egyáltalán meg mertem szólalni az elején Csaba előtt és a társaim előtt a tanfolyamon, ahol számos gyakorlatot végeztünk, hogy harmonizáljuk az életünket. Tetszett az az irány ahonnan és ahogy Csaba megközelítette a helyzetem, az életem feltárását és ahogyan a kérdéseket intézte hozzám. És egyre jobban megnyíltak a csatornák, ahonnan a válaszok csak úgy ömlöttek belőlem és feltárult előttem a múlt, a jelen és a jövő. Igen, a jövő is. És lett jövőképem. Végre. Kezdtem érezni azt az irányt és utat, ahol haladnom kell tovább az életben és megéreztem, mit kell tennem, hogy harmóniában legyek önmagammal és a világgal,hogy ismét váljak valakivé, a korábbi senkiből, aminek tartottam magam.

Magabiztosnak kezdtem érezni magam minden egyes előadás után és csodálkoztam, hogy tényleg én voltam-e az az ember, aki néhány hónapja még feladni készült az életét. És most már jól vagyok, van állásom is pl. és tudom, merre kell haladnom harmóniában önmagammal, a környezetemben lévő emberekkel és a világgal.

Csilla

Hatalmas energiabombát kaptam

Kedves Csaba! Köszönöm, ami a szívemben van leírni nem tudom, végtelen hálát érzek, hogy Tőled tanulhatok! Reggel mikor megcsináltam minden gyakorlatot nagyon jól éreztem magam. Hatalmas energiabombát kaptam.

Köszönöm és kívánom, hogy harmonikus legyen a napod!

Gabi

Mellciszta

2015-ben éppen az éves szűrővizsgálatok előtt álltam. Az előző évben a mellrákszűrővizsgálat során az orvosom javaslatára biopsziára került sor, amelynek szövettani diagnózisa: mastphatiafibrocystica mammae volt. Szerettem volna, ha semmi, a harmonikustól eltérő dolog nincs a testemben és bevallom, féltem az újabb vizsgálatoktól. Egy barátnőm által jutottam el  Bódis Csabához . Már maga az állapotfelmérés, majd a diagnosztizálás és a  “kezelés” is teljesen eltért a hagyományostól. Az állapotfelmérés kezdete egy beszélgetés formájában zajlott, ahol legnagyobb meglepetésemre teljesen fel tudtam tárulkozni. Lassan kirajzolódott problémám gyökere is. A diagnosztizálást, ne lepődjön meg senki,  különböző irányított technikai gyakorlatok által én saját magam végeztem . Akkor tapasztaltam meg azt is, hogy milyen mélyen is vernek gyökeret a különböző félelmek. Annyira féltem egy rossz diagnózis lehetőségétől, hogy elkezdtem remegni, ami csak hosszú percek elteltével csillapodott le. A cisztát a mellemben szürke foltként érzékeltem, mint amit egy ultrahangos vizsgálat során egy laikus lát a monitoron.A kezelés színek és formák segítségével történt. Amit elsősorban használtam egy  aranygömb volt, de főleg az arany szín, ami a helyreállítási folyamatokat segíti.

Ekkor hallottam először a Grabovoj féle gyógyító számsorokról is, amelyek a legkülönfélébb problémák esetén használatosak. Arról is, hogy képesek vagyunk  megfelelő technikai gyakorlatokkal az öngyógyító képességeinket beindítani. Sorolhatnám még a technikákat, de mint hozzá nem értő, inkább beszámolnék a gyakorlatok eredményességéről. Megfogadva Csaba tanácsait, otthon hozzáfogtam a gyakorlatok végzéséhez.  Az egyik legfontosabb napi teendőm az volt, hogy egy általam elképzelt fényszóróval, ami arany fényt bocsájt ki, többször is át kellett pásztáznom a mellem, addig, amíg a szürke foltot már nem láttam, csak homogén közeget. 1 hét elteltével, egy reggel, szokásos gyakorlataimat végeztem, amikor legnagyobb meglepetésemre nem láttam semmilyen foltot. Összeszedtem a bátorságom és elmentem mammográfiára.

Az eredmény: a bal emlő állományában körülírt képlet nem mutatható ki. Csaba segítsége által egy teljesen új megvilágításba került a betegség, mint fogalom, a kiváltó okok és a szervezet működésének helyreállítása.Személyében megismertem egy tökéletes segítőt és egy kiváló szakembert is. Nagyon köszönöm!

Bea

Mindent pozitívvá lehet alakítani! Boldog vagyok, mert visszakapott a családom!

Kerestem azt az utat, hogy kilábaljak a kínzó félelemből és a fokozott szorongásból. Az egész testemben, lelkemben elhatalmasodott ez az érzés. Nem találtam a lelki békémet, légüres térben éltem, nevetni nem tudtam. Megszólalt a belső hang, hogy az ingerek és a bennünk lévő félelmek a saját egónk elnyomása. Csend és nyugalom nem fejleszti a jellemet csak a szenvedés és a megpróbáltatás nyomán erősödik a lélek. Tisztul az éleslátás, feltámad az ambíció. Az ambíció azért támad fel mert változást igényel. Bódis Csaba tanítványaként megtanultam, hogy nem kerülhet az ember olyan válságba, kilátástalannak tűnő helyzetbe, amelyből méltósággal ne lehetne talpra állni.  Megtanultam a számsorokkal dolgozni és különböző technológiákat alkalmazni színekkel, formákkal és légző gyakorlatokkal.  A gyakorlatok folyamán kialakult bennem, hogy képes vagyok tudatosabban élni és pozitívan irányítani a gondolatimat. Valamennyi technológia a szeretetben, a segítő készségben rejlik. Az univerzum befogad minden pozitív gondolatot. A jó, jó dolgokat hoz, a negatív  gondolat bevonzza a rosszat, Minden betegség nem más mint torzított világkép, ami bennünk van és ha ezt megfordítjuk, akkor képesek vagyunk meggyógyulni.. Tudatosan hagyom figyelmen kívül a rosszat, tudatosan állítom a helyére a jót. Ma már elmondhatom, hogy a magasabb tudatszint megvalósítására törekszem. Köszönettel tartozom tanáromnak mert segítségével sikerült célba érni és mindenkinek figyelmébe ajánlom ezt az utat. Mindent pozitívvá lehet alakítani! Boldog vagyok, mert visszakapott a családom!

Piros